Clash Of Clans Altın Atölyesi BEDAVA KASMA TAKTİĞİ | Altın Rünü

Günümüz dünyasının en çok rağbet gören etkinliklerinden birisi olan ve oldukça yoğun bir kullanım alanı bulan çevrimiçi oyunlar, birçok kimsenin hayatına bir kez dahi olsa dokunmuş olurlar. Birbirinden farklı birçok çevrimiçi oyunun bulunduğu günümüz teknoloji çağında, clash of clans altın atölyesi olarak bilinen oyun, dünya genelinde oldukça popüler bir konumda bulunur.

Clash of clans çevrimiçi oyunu, Helsinki, Finlandiya merkezli bir oyun şirketi olan Supercell tarafından türetilmiş bir oyun olarak tüm dikkatleri üzerine çeker. Çok oyunculu, gerçek zamanlı ve ücretsiz olan bu oyun, çevrimiçi olarak oynanan bir strateji oyunudur. 2 Ağustos 2012 tarihinde piyasaya sürülen bu oyun, bu oyunun tüm kullanıcılarına tek oyunculu oynanmasına da imkân tanır. Sahip olduğu özellikler ile tüm kullanıcılarının hoş bir vakit geçirmesine olanak tanıyan bu oyun, günlük 100 milyon gibi oyuncu sayılarıyla dünyanın en popüler mobil uygulamalarından birisi olarak ön plana çıkar. Bu denli popüler olan bu oyun, her kullanıcısını oldukça memnun eder.

Clash of Clans Altın Atölyesi
Clash of Clans Altın Atölyesi

Clash Of Clans Altın Atölyesi Nasıl Kullanılır?

Her çevrimiçi oyunun kendine has özellik ve kuralları olduğu gibi, clash of lans altın atölyesi çevrimiçi oyununun da kendine has özellik ve kuralları vardır. Bu çevrimiçi oyun ile vakit geçiren her oyuncunun ve bu çevrimiçi oyuna yeni merak duyan her kullanıcının cevabını merak ettiği bir soru vardır. Bu kapsamda her kullanıcı clash of clans oyunu altın atölyesi nasıl kullanılır sorusunun cevabını merak eder. Bu çevrimiçi oyunun kullanımı şu şekildedir:

  • Altın atölyesi birtakım kaynakları Başkent altınına dönüştürmek maksadıyla kullanılabilir.
  • Klan başkentinde yer alan binaların inşaatına katkı sunmak için Başkent altınına ihtiyaç vardır.
  • Altın atölyesi ise 6. seviye olan Belediye binasında açılır.
  • Bu kapsamda ilk bölme, her 24 saatte bir ücretsiz olacak şekilde Başkent Altını üretir.

Bu kurallar çerçevesinde klan üyeleri, altın atölyesinde bulunan kaynaklarını Başkent altınına dönüştürür. Sonrasında ise klan üyeleri bu altınlarla birlikte binalara katkıda bulunmaya başlarlar.

Clash Of Clans Altın Atölyesi Altın Rünü Ne İşe Yarar?

Clash Of Clans Altın Atölyesi Altın Rünü Ne İşe Yarar?
Clash Of Clans Altın Atölyesi Altın Rünü Ne İşe Yarar?

Her oyuncunun büyük bir ilgi ve merak ile oynadığı çevrimiçi bir oyun olan clash of clans, oyunun bünyesinde yer alan altın rünleri ile dikkat çeker. Clash of clans altın atölyesi altın rünü, tüketilmesi halinde oyuncularına toplam rün sağlayan tüketilebilir öğeler olarak ön plana çıkar.

Bu altın rünlerinin farklı kademeleri bulunur ve altın rünlerinin her biri oyunculara farklı miktarlarda rün verir. Oyun içinde kullanım alanı bulan altın rünlerinin belli bir kullanım amacı vardır. Altın rünü, oyun içindeki asıl köyde bulunan altın deposunu tamamen doldurur. Yine asıl köyde yer alan iksir rünü, asıl köyde yer alan iksir deposunu tamamen doldurur. Kara iksir rünü de asıl köyde bulunan kara iksir deposunu tamamen doldurur. İnşaatçı altın rünü ise inşaatçı üssünde bulunan altın depolarını tamamen doldurur.

Clash Of Clans Nasıl Bir Oyundur?

Clash Of Clans Nasıl Bir Oyundur?
Clash Of Clans Nasıl Bir Oyundur?

Milyonlarca oyuncusu bulunan ve birçok kimse tarafından yoğun bir şekilde tercih edilen clash of clans, bir oyuncunun kendi köyünü güçlendirip klana katıldığı, diğer köylere saldırılar düzenleyerek ganimetlerini çaldığı, köyün savunmasını geliştirerek saldırı yapan kimselere tuzaklar kurarak özel sürprizlerin yapıldığı ve buna benzer birçok farklı özelliği bünyesinde barındıran bir oyundur. Bu gibi özellikleri bünyesinde barındıran clash of clans çevrimiçi oyunu, elbette bünyesinde belli bir amaca ulaşmayı barındırır. Bu oyun dâhilinde yer alan her oyuncu, altın, iksir, yeşil taş, kara iksir gibi kaynaklar aracılığıyla gelişerek oyunda yer alan diğer oyuncuları yenmeye çalışır. Böyle bir gaye etrafında oynanan bu çevrimiçi oyun, her kullanıcının oyunun oynarken bir rekabet içerisinde yer almasını sağlar.

5/5 - (1 vote)

Yorum yapın